Hos Headseteksperten.dk er vi eksperter indenfor salg og rådgivning af headsets til kontormiljøet. Vi har over 15 års erfaring med vores produkter og producenter, og sørger for at vores kunder har den rette løsning til den kommunikationsplatform der anvendes i virksomheden. Vi ser ofte at man får indkøbt en forkert løsning, hvor headsets ikke passer til virksomhedens kommunikationsplatform og brugernes behov.

Vores konsulenter der derfor til rådighed for spørgsmål og rådgivning uanset om i er kunde hos os eller ej, eller køber noget ved os. 

Test gratis, og oplev selv

Hos Headseteksperten.dk specialisere vi os indenfor headsets, derfor ved vi også at den bedste måde at prøve nye produkter af på, er at se dem fysisk og teste dem. Derfor tilbyder vi selvfølgelig gratis tests af alle vores produkter. Vi udlåner demo modeller til alle virksomhedskunder, hvor i efterfølgende får en snak med en af vores salgskonsulenter.

Rådgivning om kommunikationsplatform, og headsetløsninger

Vi har over 15 års erfaring i branchen, og er certificerede indenfor alle større platforme der findes på markedet i dag. Derfor kan vi ikke alene rådgive omkring headsets, men også rådgive omkring valget af headsets til netop den kommunikationsplatform der måtte være i virksomheden.

Derudover kan vi også være behjælpelige ved at være en del af implementeringen eller projektet af ny kommunikationsplatform. Både ved hjælp af opsætning, onsite support, 1. level support og meget andet. Tag kontakt til os for at høre mere om hvordan vi hjælper jer i jeres næste projekt eller implementering. Alt dette er gratis ved at vælge Headseteksperten.dk som leverandør af jeres hardware.

I kan altid kontakte os via nedenstående hvis i har spørgsmål:

E-Mail: headseteksperten@headseteksperten.dk

Tlf. 88 44 33 85

Åbningstider

Alle hverdage 08.30 til 16:00

E-mails besvares døgnet rundt, primært i ovenstående kontortid.

Product added to compare.

Hvis du klikker på knappen ’Accept’, godkender du, at vi sætter cookies til brug for statistik.

Læs mere om vores cookie politik >> her <<